Fitomed kezdőlap
Căuta:  
Fullgrass Suc de grâu verde criogenat

Szöveg nagyítása

Motivaţia:

Tratamentul pe bază de suc de grâu verde se foloseşte de 40 de ani în întreaga lume pentru vindecarea unei game vaste de afecţiuni ale civilizaţiei moderne. De acest tratament se leagă vindecarea unui număr impresionant de cazuri „incurabile”. Persoanele în cauză nu vorbesc de o oarecare prelungire a duratei de viaţă, ci de o adevărată renaştere care se datorează încărcării cu o nouă energie vitală. Succesul terapiei aduce după sine utilizarea ei într-un spectru foarte larg în domeniul tratamentelor naturiste.

Problema:

Lucrările de specialitate, care prezintă terapia cu sucul de grâu verde, au ca parte integrantă descrierea detaliată a cultivării casnice a grâului, deoarece acesta este singurul mod de a obţine cocteilul de clorofilă proaspăt. Grâul este de aceeaşi vârstă cu omenirea, ca atare îl considerăm a fi o plantă obişnuită. Nu se leagă nici un mister de cultivarea acestei plante. Totuşi, cine a încercat cultivarea casnică a putut experimenta şi greutăţile acesteia. 

Provocarea:

Datorită conţinutului foarte bogat de enzime şi substanţe proteice, extractul nu poate fi conservat asemenea medicamentelor sau alimentelor, deoarece componentele sale active se descompun rapid (1/2 oră) şi devin ineficiente.

Ideea:

În cazul în care presarea ierbii se desfăşoară lent, sucul obţinut poate fi considerat viu, raportat la activitatea enzimatică. Viaţă inferioară, totuşi viaţă, aceasta putând fi conservată prin criogenare, hibernare, metodă utilizată de decenii. Să ne gândim doar la conservarea spermatozoizilor - o practică atât de utilizată în zootehnie, celulelor stem, organelor umane destinate transplanturilor sau a laptelui de mamă. De aici suntem doar la un singur pas de a utiliza această tehnologie pentru conservarea hranei vii pentru a rămâne vie!
 

Rezultatul:

Prin intermediul produsului Fullgrass - Suc de Grâu Verde Criogenat a fost atins acel scop prin care masele largi pot avea acces la o terapie „extraordinară”.

FitoMed a fost cel care a pus bazele tehnologiei prin intermediul căreia sucul de grâu verde proaspăt presat reprezintă o alternativă mult mai simplă în utilizarea acestuia.

Produsul:

O cutie de Fullgrass Suc de Grâu Verde Criogenat conţine 30 de cuburi a câte 12g. Cantitatea recomandată este de 1-3 cuburi/zi. Acestea se pun la topit într-un pahar, la temperatura camerei, şi cum se topeşte treptat şi se adună sucul pe fundul paharului, se bea sau se ia direct pe cale orală ca o bomboană. Dacă se iau mai multe cuburi pe zi, se pot administra deodată, nu necesită împărţirea pe mai multe doze.

 

TP: 7

 

 

Foldal