Fitomed kezdőlap
Căuta:  
VESICOL

Szöveg nagyítása

 

În cazul unui regim alimentar obişnuit, ajută la obţinerea şi menţinerea greutăţii corporale optime.

Scade nivelul colesterolului, stimulează sistemul imunitar, iar asupra organismului are efect detoxifiant.

În cazul curei de slăbire reduce senzaţia de oboseală, combate astenia de primăvară. Asigură o condiţie fizică bună, ajută capacitatea de concentrare. Constituie o sursă de vitamine şi microelemente.

Conţinutul acestei pagini are scop informativ şi nu poate fi considerat ca şi recomandare medicală.

Produsul nu este înregistrat ca medicament şi nu este destinat în scopul vindecării unor boli.

TP: 5
 

Cătina:

Cătina denumită şi „aurul nisipului” este o plantă medicinală foarte valoroasă, rodul ei fiind utilizat de peste o mie de ani de către vindecătorii tibetani. Fructul acestei plante modeste, nepretenţioase este foarte bogat în vitamine şi are efecte terapeutice confirmate prin teste clinice. Dizolvă grăsimile, iar utilizarea sistematică ajută la păstrarea greutăţii optime. Conţinutul de vitamina C este de zece ori mai mare decât în cazul lămâiei. Pe lângă acestea, conţinutul de vitamine B, E, F, microelemente, Ca, Mg, Zn, carotinoizi şi uleiuri grase,alcătuiesc împreună efectul biologic favorabil.

Yerba Mate:

Frunzele de Yerba Mate sunt folosite pentru ceai în special în Argentina, Brazilia şi Paraguay. Acest ceai asemănător cu ceaiul obişnuit este un revigorant datorită conţinutului de cofeină şi tanin. Cu privire la compoziţia chimică este asemănător cu ceaiul însă este mai consistent. Conţine calciu, natriu, mangan, magneziu, vitaminele B1, B2, C, A, de asemenea riboflavin. Yerba Mate este foarte eficient şi sănătos întrucât conţine 11 tipuri de polifenoli. Aceştia fiind puternici antioxidanţi, întăresc imunitatea şi protejează organismul de factorii nocivi. Reglează digestia şi este o sursă bogată de energie fiind recomandată şi persoanelor active, atât din punct de vedere fizic, cât şi intelectual. Totodată, în cura de slăbire diminuează senzaţia de foame şi favorizează pierderea greutăţii prin efectul lipolitic.

Alga marină brună:

Alga marină brună este una dintre cele mai bogate surse naturale de potasiu, iod organic şi minerale. Iodul se găseşte legat de proteine, în acest fel este eliberat de organism în funcţie de necesităţi, neexistând riscul supradozei sau de reacţii de sensibilitate la iod. El activează metabolismul lipidelor şi contribuie la scăderea sintezei acizilor graşi. S-a dovedit a fi un remediu eficient în tratarea glandei tiroide hipoactive şi a guşei. Prin reglarea funcţiei tiroide se îmbunătăţesc toate simptomele asociate. Planta reduce excesul de grăsime în obezitatea asociată cu probleme de tiroidă. Datorită conţinutului bogat de potasiu are efecte pozitive în cazul unor probleme cardiace. Alga marină brună scade nivelul colesterolului, stimulează sistemul imunitar iar asupra organismului are efect de detoxifiere; este recomandat şi în cazul asteniei de primăvară. Datorită conţinutului bogat de potasiu are efecte pozitive în cazul unor probleme cardiace.

Datele de mai sus nu provin de la instituţii farmaceutice, întrucât produsul nu face parte din categoria medicamentelor. Administratorul acestei pagini nu răspunde pentru eventualele rezultate negative obţinute în urma utilizării necorespunzătoare a produsului.

 

 

Foldal