Fitomed kezdőlap
Căuta:  
ROSMOL-P antioxidant protector

Szöveg nagyítása

Este un preparat antioxidant obţinut din polifenoli şi acid de rozmarin. Datorită efectelor puternice de antioxidant, relevate la testele de laborator, neutralizează radicalii liberi. Aceştia din urmă au efecte devastatoare asupra celulelor şi a ADN-ului din acestea, fiind şi cei mai responsabili în privinţa apariţiei tumorilor canceroase.

Ultimele cercetări în acest domeniu au dus la concluzia că cele mai bogate surse de antioxidanţi o constituie plantele din familia rozmarinului: Prunella vulgaris, Hyssopus Officinalis, Melissa Officinalis, Rosmarini Officinalis.

ROSMOL-P, fiind un supliment nutritiv realizat din extractele acestor plante, este foarte bogat în polifenolii acestora, motiv pentru care corespunde tuturor cerinţelor din domeniul protecţiei celulare, neutralizând radicalii liberi din organism şi, în acest fel, blocând reacţiile degenerative.

Rata de divizare optimă apă/grăsime de 50/50 %, asigură dezvoltarea efectelor benefice atât în mediu apos cât şi în grăsimi (contrar celorlalţi antioxidanţi care, în general, îşi dezvoltă efectele ori numai în mediu apos ori numai în grăsimi).

Efectele antioxidante ale ROSMOL-P se intensifică pe parcursul utilizării, datorită faptului că rezultatul reacţiilor de neutralizare a radicalilor liberi are şi aceste calităţi antioxidante, în acest fel, accentuându-şi reciproc efectul în mod sinergic.

Datorită proprietăţilor sale de neutralizare a radicalilor liberi, ROSMOL-P protejează membrana celulară şi ADN-ul împotriva deteriorării, care sunt principalii responsabili ai îmbătrânirii, însoţită de declinul fizic şi psihic.

Conţinutul acestei pagini are scop informativ şi nu poate fi percepută ca recomandare medicală. Produsul nu este înregistrat ca medicament şi nici nu are destinaţia de a vindeca boli.

 

Despre radicalii liberi

Omul secolului 21 se confruntă cu provocări total diferite faţă de strămoşii lui. În scopul supravieţuirii noastre, zi de zi trebuie să înfruntăm pericolele mediului înconjurător poluat, efectele nocive ale acestuia asupra sănătăţii şi calităţii vieţii.

Poluarea la scară largă, fumul de ţigară, noxele de eşapament, apa şi alimentele poluate chimic, stresul, radiaţiile ecranului TV, a monitorului computerului cât şi a telefoanelor mobile ne degradează starea de sănătate prin efectul de producere a radicalilor liberi.

Materialele de construcţie (cărămidă, beton etc), obiectele de uz casnic (metal, lemn), conţin materiale radioactive, emiţând radiaţii electromagnetice scurte care ne afectează organismul prin faptul că favorizează apariţia radicalilor liberi.

Alimentele şi băuturile consumate, aerul respirat, hainele pe care le purtăm, toate emit radiaţii radioactive (direct proporţional cu dezvoltarea „civilizaţiei”), acestea favorizând apariţia radicalilor liberi, principalii responsabili pentru dezvoltarea tumorilor.

Radicalii liberi provoacă dezvoltarea unor multitudini de afecţiuni ireversibile în organism. Fiind extrem de reactive, cauzează foarte multe procese anormale, în urma cărora rezultă reziduri nocive. Deteriorează membrana celulară, proteinele, genele, ADN-ul, ceea ce în marea majoritate a cazurilor duce la apariţia mutaţiilor canceroase.

Peste aceste daune imparabile mai adunăm efectele „binecuvântate” ale celorlalte produse de consum care ne afectează sănătatea.

Pentru protejarea vieţii şi organismului său, omul de azi are nevoie de un ajutor imediat prin intermediul unei substanţe care îl protejează de atacul venit din toate direcţiile a radicalilor liberi, care să-i neutralizeze pe aceştia înainte de a provoca daune iremediabile.

Datele de mai sus nu provin de la instituţii farmaceutice întrucât produsul nu face parte din categoria medicamentelor. Administratorul acestei pagini nu răspunde pentru eventualele rezultate negative obţinute în urma utilizării necorespunzătoare a produsului.

BP: 5

 

 

Foldal