Fitomed kezdőlap
Căuta:  
ProCalci

Szöveg nagyítása

Gama de pudre FitoMed “Power”

 

Procesul creării alimentelor din zilele noastre este extrem de diversificat. Producția în masă a devenit o provocare serioasă pentru producătorii de alimente. În realizarea produselor lor este extrem de dificil să echilibreze produsele din punct de vedere cantitativ, calitativ, logistic, economic, al durabilității și al cerințelor moderne a consumatorilor. În ultimele decenii, din cauza scăderii drastice a conținutului de nutrienți a solului, producția la scară largă a materiilor prime a condus la diminuarea semnificativă a conținutului de ingrediente naturale.

 

ProCalci Power Formula- Choco Cherry

 

Aliment special. Recomandat pentru sportivi, pentru cei ce au o activitate fizică grea, pentru cei care în mod constant, duc un stil de viață solicitant.

Carbohidrații, aminoacizii, mineralele naturale alături de ingredientele speciale ce intră în compoziția Choco Power, alcătuiesc un tot unitar ce poate asigura prezența nutrienților care nu de puține ori pot lipsi din alimentația zilnică. În plus, din punct de vedere al bioalimentației, aduce în proporții extrem de benefice un aport de calciu natural și oligoelemente precum și o cultură de spori de Lactobacillus liofilizat, contribuind în acest fel la funcționarea echilibrată a organismului.

 

Doza zilnică recomandată este de 20g, ceea ce corespunde aproximativ cu o lingură cu vârf.

Se amestecă cu o cantitate de 150-200 ml de apă sau lapte. Se recomandă folosirea unui shaker în vederea dizolvării perfecte.

Se recomandă a fi consumat dimineața. Denumirea provine de la gustul specific de ciocolată și cireșe.

 

ProCalci / 600g pudră

Recomandare: pentru dizolvarea rapidă utilizați un shaker.

BP: 7
Foldal