ROSMOL-P antioxidant protectorEste un preparat antioxidant obţinut din polifenoli şi acid de rozmarin. Datorită efectelor puternice de antioxidant, relevate la testele de laborator, neutralizează radicalii liberi. Aceştia din urmă au efecte devastatoare asupra celulelor şi a ADN-ului din acestea, fiind şi cei mai responsabili în privinţa apariţiei tumorilor canceroase.

Ultimele cercetări în acest domeniu au dus la concluzia că cele mai bogate surse de antioxidanţi o constituie plantele din familia rozmarinului: Prunella vulgaris, Hyssopus Officinalis, Melissa Officinalis, Rosmarini Officinalis.

ROSMOL-P, fiind un supliment nutritiv realizat din extractele acestor plante, este foarte bogat în polifenolii acestora, motiv pentru care corespunde tuturor cerinţelor din domeniul protecţiei celulare, neutralizând radicalii liberi din organism şi, în acest fel, blocând reacţiile degenerative.

Rata de divizare optimă apă/grăsime de 50/50 %, asigură dezvoltarea efectelor benefice atât în mediu apos cât şi în grăsimi (contrar celorlalţi antioxidanţi care, în general, îşi dezvoltă efectele ori numai în mediu apos ori numai în grăsimi).

Efectele antioxidante ale ROSMOL-P se intensifică pe parcursul utilizării, datorită faptului că rezultatul reacţiilor de neutralizare a radicalilor liberi are şi aceste calităţi antioxidante, în acest fel, accentuându-şi reciproc efectul în mod sinergic.

Datorită proprietăţilor sale de neutralizare a radicalilor liberi, ROSMOL-P protejează membrana celulară şi ADN-ul împotriva deteriorării, care sunt principalii responsabili ai îmbătrânirii, însoţită de declinul fizic şi psihic.

Conţinutul acestei pagini are scop informativ şi nu poate fi percepută ca recomandare medicală. Produsul nu este înregistrat ca medicament şi nici nu are destinaţia de a vindeca boli.

 

Despre radicalii liberi

Omul secolului 21 se confruntă cu provocări total diferite faţă de strămoşii lui. În scopul supravieţuirii noastre, zi de zi trebuie să înfruntăm pericolele mediului înconjurător poluat, efectele nocive ale acestuia asupra sănătăţii şi calităţii vieţii.

Poluarea la scară largă, fumul de ţigară, noxele de eşapament, apa şi alimentele poluate chimic, stresul, radiaţiile ecranului TV, a monitorului computerului cât şi a telefoanelor mobile ne degradează starea de sănătate prin efectul de producere a radicalilor liberi.

Materialele de construcţie (cărămidă, beton etc), obiectele de uz casnic (metal, lemn), conţin materiale radioactive, emiţând radiaţii electromagnetice scurte care ne afectează organismul prin faptul că favorizează apariţia radicalilor liberi.

Alimentele şi băuturile consumate, aerul respirat, hainele pe care le purtăm, toate emit radiaţii radioactive (direct proporţional cu dezvoltarea „civilizaţiei”), acestea favorizând apariţia radicalilor liberi, principalii responsabili pentru dezvoltarea tumorilor.

Radicalii liberi provoacă dezvoltarea unor multitudini de afecţiuni ireversibile în organism. Fiind extrem de reactive, cauzează foarte multe procese anormale, în urma cărora rezultă reziduri nocive. Deteriorează membrana celulară, proteinele, genele, ADN-ul, ceea ce în marea majoritate a cazurilor duce la apariţia mutaţiilor canceroase.

Peste aceste daune imparabile mai adunăm efectele „binecuvântate” ale celorlalte produse de consum care ne afectează sănătatea.

Pentru protejarea vieţii şi organismului său, omul de azi are nevoie de un ajutor imediat prin intermediul unei substanţe care îl protejează de atacul venit din toate direcţiile a radicalilor liberi, care să-i neutralizeze pe aceştia înainte de a provoca daune iremediabile.

Datele de mai sus nu provin de la instituţii farmaceutice întrucât produsul nu face parte din categoria medicamentelor. Administratorul acestei pagini nu răspunde pentru eventualele rezultate negative obţinute în urma utilizării necorespunzătoare a produsului.

BP: 5

 

 
130 RONVESICOL 

În cazul unui regim alimentar obişnuit, ajută la obţinerea şi menţinerea greutăţii corporale optime.

Scade nivelul colesterolului, stimulează sistemul imunitar, iar asupra organismului are efect detoxifiant.

În cazul curei de slăbire reduce senzaţia de oboseală, combate astenia de primăvară. Asigură o condiţie fizică bună, ajută capacitatea de concentrare. Constituie o sursă de vitamine şi microelemente.

Conţinutul acestei pagini are scop informativ şi nu poate fi considerat ca şi recomandare medicală.

Produsul nu este înregistrat ca medicament şi nu este destinat în scopul vindecării unor boli.

TP: 5
 

Cătina:

Cătina denumită şi „aurul nisipului” este o plantă medicinală foarte valoroasă, rodul ei fiind utilizat de peste o mie de ani de către vindecătorii tibetani. Fructul acestei plante modeste, nepretenţioase este foarte bogat în vitamine şi are efecte terapeutice confirmate prin teste clinice. Dizolvă grăsimile, iar utilizarea sistematică ajută la păstrarea greutăţii optime. Conţinutul de vitamina C este de zece ori mai mare decât în cazul lămâiei. Pe lângă acestea, conţinutul de vitamine B, E, F, microelemente, Ca, Mg, Zn, carotinoizi şi uleiuri grase,alcătuiesc împreună efectul biologic favorabil.

Yerba Mate:

Frunzele de Yerba Mate sunt folosite pentru ceai în special în Argentina, Brazilia şi Paraguay. Acest ceai asemănător cu ceaiul obişnuit este un revigorant datorită conţinutului de cofeină şi tanin. Cu privire la compoziţia chimică este asemănător cu ceaiul însă este mai consistent. Conţine calciu, natriu, mangan, magneziu, vitaminele B1, B2, C, A, de asemenea riboflavin. Yerba Mate este foarte eficient şi sănătos întrucât conţine 11 tipuri de polifenoli. Aceştia fiind puternici antioxidanţi, întăresc imunitatea şi protejează organismul de factorii nocivi. Reglează digestia şi este o sursă bogată de energie fiind recomandată şi persoanelor active, atât din punct de vedere fizic, cât şi intelectual. Totodată, în cura de slăbire diminuează senzaţia de foame şi favorizează pierderea greutăţii prin efectul lipolitic.

Alga marină brună:

Alga marină brună este una dintre cele mai bogate surse naturale de potasiu, iod organic şi minerale. Iodul se găseşte legat de proteine, în acest fel este eliberat de organism în funcţie de necesităţi, neexistând riscul supradozei sau de reacţii de sensibilitate la iod. El activează metabolismul lipidelor şi contribuie la scăderea sintezei acizilor graşi. S-a dovedit a fi un remediu eficient în tratarea glandei tiroide hipoactive şi a guşei. Prin reglarea funcţiei tiroide se îmbunătăţesc toate simptomele asociate. Planta reduce excesul de grăsime în obezitatea asociată cu probleme de tiroidă. Datorită conţinutului bogat de potasiu are efecte pozitive în cazul unor probleme cardiace. Alga marină brună scade nivelul colesterolului, stimulează sistemul imunitar iar asupra organismului are efect de detoxifiere; este recomandat şi în cazul asteniei de primăvară. Datorită conţinutului bogat de potasiu are efecte pozitive în cazul unor probleme cardiace.

Datele de mai sus nu provin de la instituţii farmaceutice, întrucât produsul nu face parte din categoria medicamentelor. Administratorul acestei pagini nu răspunde pentru eventualele rezultate negative obţinute în urma utilizării necorespunzătoare a produsului.

 

 
130 RON