Cutie termoCutie termo
27.5 RONFullgrass PlusIdee extraordinară, multiplicarea efectelor 
Combinaţie unică: Suc de grâu verde + Spirulină

Nevoia îndepărtării învelişului protector

Producţia sucului de grâu verde începe cu procesul de presare a grâului verde, în urma căruia  fibrele care ne sunt indigestibile sunt separate de componentele preţioase pentru organismul nostru. Chiar din acest motiv sucul de grâu verde este alcătuit doar din conţinutul din interiorul celulelor. Vasta combinaţie a sucului de grâu, din punct de vedere fiziologic are un rol remarcabil, pe care prin procesare l-am privat de învelişul natural.  Privat de mediul organic, componentele intră foarte repede în reacţie între ele şi cu oxigenul din aer, din acest motiv acestea îşi pierd foarte repede, doar în câteva minute, proprietăţile atât de necesare organismului uman. Acest proces nu poate fi oprit  prin metodele convenţionale de prelucrare a alimentelor. Singura metodă de conservare s-a dovedit a fi doar o îngheţare specială - criogenarea.

O idee nouă: Un înveliş protector nou

Spre deosebire de sucul de grâu verde, membrana celulară a microalgei Spirulina, poate fi uşor digerată în totalitate de către organismul uman, deoarece odată ajuns în tractul digestiv, acesta se descompune în proteine şi în zaharide complexe, dar şi în mucopolizaharide. În consecinţă, membrana celulară a algei de Spirulină, este mediul ideal de păstrare a sucului de grâu verde proaspăt presat. Obiectivul acestei noi tehnologii este nimic altul decât schimbarea fibrelor nedigerabile a grâului verde cu cea a microalegei de Spirulină. Această nouă soluţie contribuie într-o mai mare măsură la asimilarea sucului de grâu verde, deoarece în tractul digestiv unde nu are loc înca asimilare dar unde există un mediu care poate fi nociv pentru componentele preţioase ale sucului, membrana Spirulinei are rol protector. Acesta se descompune doar în momentul în care nu mai este nevoie de această protecţie.

Spirulina este mai mult decât un recipient

Alga de Spirulină conţine un spectru larg de substanţe bioactive. Menţionăm doar acelea care depăşesc nivelul din sucul de grâu verde. De exemplu este mai bogată în vitamina B12 chiar decât sucul de grâu verde. Acidul gamma linolenic (GLA) menţine nivelul optim al colesterolului, scade tensiunea arterială, reglează greutatea crporală, sistemul imunitar, glicemia şi insulina.

Spirulanul de Ca are acţiune antivirală, activează sistemul imunitar, stimulează producerea sanguină.

Ficocianina regenerează ţesuturile ficatului, rinichilor, splinei, stimulează producerea globulelor roşii şi albe.

Conţinutul de acizi graşi Omega depăşeşte de mai multe ori cantitatea conţinută de peştii oceanici.

 

REZULTATUL FINAL UIMITOR

Conţine cu:

 

·      390%- mai mult Beta –caroten decât morcovii

·      230%- mai mult  Fe decât spanacul

·      40%  - mai multe proteine dacât carnea de vită, tofu·      30%  - mai mul Ca decât laptele

 

Conţine în proporţie de 100% doza zilnică recomandată din vitamina B12 şi alte 14 vitamine sau provitamine esenţiale.

În Fullgrass Plus s-a reuşit combinarea proprietăţilor a două fiinţe în aşa fel încât proprietăţile pozitive ale ambelor au fost păstrate (enzimele sucului de grâu verde sunt protejate de membrana celulară a Spirulinei)!

 TP: 7
173.75 RONInel de extindere pentru cutie termoInel de extindere pentru cutie termo
7.5 RONProCalciGama de pudre FitoMed “Power”

 

Procesul creării alimentelor din zilele noastre este extrem de diversificat. Producția în masă a devenit o provocare serioasă pentru producătorii de alimente. În realizarea produselor lor este extrem de dificil să echilibreze produsele din punct de vedere cantitativ, calitativ, logistic, economic, al durabilității și al cerințelor moderne a consumatorilor. În ultimele decenii, din cauza scăderii drastice a conținutului de nutrienți a solului, producția la scară largă a materiilor prime a condus la diminuarea semnificativă a conținutului de ingrediente naturale.

 

ProCalci Power Formula- Choco Cherry

 

Aliment special. Recomandat pentru sportivi, pentru cei ce au o activitate fizică grea, pentru cei care în mod constant, duc un stil de viață solicitant.

Carbohidrații, aminoacizii, mineralele naturale alături de ingredientele speciale ce intră în compoziția Choco Power, alcătuiesc un tot unitar ce poate asigura prezența nutrienților care nu de puține ori pot lipsi din alimentația zilnică. În plus, din punct de vedere al bioalimentației, aduce în proporții extrem de benefice un aport de calciu natural și oligoelemente precum și o cultură de spori de Lactobacillus liofilizat, contribuind în acest fel la funcționarea echilibrată a organismului.

 

Doza zilnică recomandată este de 20g, ceea ce corespunde aproximativ cu o lingură cu vârf.

Se amestecă cu o cantitate de 150-200 ml de apă sau lapte. Se recomandă folosirea unui shaker în vederea dizolvării perfecte.

Se recomandă a fi consumat dimineața. Denumirea provine de la gustul specific de ciocolată și cireșe.

 

ProCalci / 600g pudră

Recomandare: pentru dizolvarea rapidă utilizați un shaker.

BP: 7


168.75 RON