Fitomed kezdőlap
Căuta:  
Sistemul FitoMed Elit Club


Înfiinţarea FitoMed Elit Club, a fost precedată de acumulare de experienţă timp de 6 ani.

În ultimii ani atât în Ungaria cât şi în România prin intermediul FitoMed am fundamentat atât renumele cât şi calitatea sucului de iarbă de grâu verde criogenat Fullgrass. Mii de pesoane au aflat cum pot întrebuinţa zilnic, acest minunat “aur verde”, al cărui mod de utilizare modern a fost iniţiată de către Ann Wigmore în cartea ei, intitulată: Iarba de grâu.

Utilitatea acestui extract este acum dincolo de orice îndoială, nenumărate persoane având experienţe extrem de pozitive ca urmare a consumării lui. Unii, - în mod eronat – tind să-l evidenţieze ca fiind un medicament acest aliment atât de simplu, dar cu atât mai bogat în conţinut.

Prin consumarea acestui suc, punem la dispoziţia organismului nostru în jur de 600 de elemente bioactive, cunoscute până în prezent, dintre care îşi alege pe cele de care are nevoie în momentul respectiv.

Este un lucru bine cunoscut, că rezistenţa unui organism echilibrat din punct de vedere fizic şi spiritual este foarte înalt, fiind capabil să înfrunte chiar unele efecte, care până atunci erau necunoscute pentru el.

Ca urmare, ce alt scop am putea avea, decât cel de a promova în continuare sucul de iarbă de grâu verde criogenat Fullgrass!

În zilele noastre avem nevoie din ce în ce mai mare ca organismul nostru să dispună de o rezistenţă solidă!

Dintr-o multitudine de surse ne “aprovizionăm” zilnic – nu de puţine ori în mod intenţionat – cu acele substanţe, pe care organismul nostru le tratează şi  depozitează ca şi otrăvuri sau “gunoi”. Cu timpul devine supraîncărcat de aceste substanţe nocive şi în mod inevitabil se îmbolnăveşte, devenind incapabil să se apere chiar şi împotriva unor efecte banale.

În această ordine de idei suntem nevoiţi să conştientizăm schimbările survenite în decursul ultimelor decenii în domeniul alimentaţiei în cultura nostră şi să decidem dacă dorim să finanţăm îmbolnăvirea noastră şi a familiei noastre sau a sănătăţii. Decizia este foarte simplă dacă ne gândim numai la faptul că în momentul în care oamenii se îmbolnăvesc ce sume importante cheltuiesc pentru însănătoşire. Sunt nevoiţi să facă eforturi financiare mari chiar atunci când sănătatea lor nu îi sprijină în acest sens deoarece nu au de ales.

În ultimii şase ani majoritatea persoanelor care şi-au întins mâna spre sucul de iarbă de grâu verde Fullgrass, sufereau de diverse afecţiuni. Mulţi dintre ei au fost cei care au luat în calcul acest suc ca fiind ultima lor speranţă. Aici trebuie să fie foarte clar faptul că sucul de iarbă de grâu verde criogenat Fullgrass nu este medicament nici elixir miraculos!! Nu ne putem aştepta la asemenea efecte!

Efectul puternic al sucului de iarbă de grâu verde se explică prin principiul: un organism hrănit în mod corect, cu alimentele potrivite lui, se simte bine fizic şi sufleteşte, fiind capabil să se regenereze şi să se adapteze uşor la efectele cărora este expus. 

FitoMed Elit Club este alcătuit din membri care înţeleg şi acceptă faptul că prevenţia în zilele noastre este atât de importantă cum nu a mai fost niciodată. Finanţează în mod conştient menţinerea stării de sănătate proprie şi a membrilor de familie.

Acceptă şi utilizează resursele oferite de natură fără ca să le ideologizeze peste măsură.

Membri FitoMed Elit Club, pe baza structurii de marketing, beneficiază de o posibilitate prin intermediul căreia în decurs de câteva săptămâni sau luni pot asigura consumul propriu şi al familie de suc de iarbă de grâu verde în mod gratuit. (Aflaţi detaliile!)

 

 

Foldal